ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όλα υπέρ του…

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία για το ματς με τη Γαλατάσαραι, με σύμμαχο την ψυχολογία, μετά και τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ. Το βράδυ «πετάει» η ομάδα για την Κωνσταντινούπολη.

Όλα υπέρ του…

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό έχει αλλάξει άρδην, μετά και την εμφατική νίκη επί της Ρεάλ, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ταξιδέψει το βράδυ (20:15) για την Πόλη, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τη μισοδιαλυμένη Γαλατά (27/3, 20:00, NS2), αφού περάσει πρώτα από το ΟΑΚΑ το μεσημέρι για μια τελευταία προπόνηση.

Ο Παναθηναϊκός με νίκη στην Τουρκία και ενδεχόμενη ήττα της Μακάμπι στη Μαδρίτη (αντιμετωπίζει τη Ρεάλ), θα σκαρφαλώσει στην 3η θέση του ομίλου, αλλά σε κάθε περίπτωση το ματς που θα κρίνει τα… πάντα είναι αυτό της επόμενης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ με την Άλμπα Βερολίνου (υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα απόψε).

Οι Τούρκοι είναι.. βυθισμένοι στα οικονομικά τους προβλήματα, δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο, ωστόσο ο τεχνικός των «πράσινων», κάθε άλλο παρά εφησυχασμένος είναι, καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος στους παίκτες του, η Γαλατά θα παίξει για… πάρτι της, θυμίζοντας τους το κάζο της Φενέρ προ ημερών για το πρωτάθλημα, οπού ηττήθηκε από την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.755 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ισοφαρίζει Μπράουν ο αρχηγός

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ετοιμάζεται να ανέβει άλλο ένα… σκαλοπάτι στα τόσα που έχει «περπατήσει» στην διοργάνωση, αφού χρειάζεται ένα τρίποντο για να φτάσει τον Μάρκους Μπράουν στα 327 και την 6η θέση της σχετικής λίστας και θα βρεθεί να κυνηγάει τον Τράιαν Λάνγκτον, ο οποίος έχει 339, στην 5η θέση.

Με φόρα για το 3ο διπλό

Ο Παναθηναϊκός φέτος δεν τα πάει καλά μακριά από το ΟΑΚΑ, αφού έχει κερδίσει μόλις δύο παιχνίδια, αυτά με Τουρόφ στην κανονική περίοδο και την Άλμπα στη φάση των «16». Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν το τρίτο «διπλό» στη φετινή διοργάνωση, απέναντι σε μία ομάδα με πολλά προβλήματα, ωστόσο για να συμβεί αυτό, η συγκέντρωση και η προσήλωση θα πρέπει να είναι στο 100%.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.