ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ζουν στο δικό τους πλανήτη»

Απορίες και άφθονο γέλιο προκάλεσε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στους ανθρώπους της "πράσινης" ΚΑΕ, που κάνουν αναφορά για επικίνδυνη άγνοια της πλευράς των Πειραιωτών.

«Ζουν στο δικό τους πλανήτη»

Οι πράσινοι «κατηγορούν» τους αιώνιους αντιπάλους πως είτε έχουν επικίνδυνη άγνοια σε βασικά θέματα, είτε παριστάνουν την εν λόγω συμπεριφορά για δικούς τους λόγους, λέγοντας πως «οι Πειραιώτες ζουν σε έναν άλλο πλανήτη». Εκφράζουν μάλιστα απορίες και ερωτηματικά για το ύφος της νέας τους «ανακάλυψης», όπως χαρακτηρίζουν την επίσημη τοποθέτησή τους.

Συν τοις άλλοις, ξεκαθαρίζουν και απαντούν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει κανένα αξίωμα στην ΚΑΕ στην παρούσα φάση και τους υπενθυμίζουν πως απ’ τις 5 Δεκεμβρίου έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές στον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης πλέον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.