ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πέταξε» για την Πόλη (Pics)

Για την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε σήμερα το βράδυ η αποστολή του Παναθηναϊκού προκειμένου αύριο (27/3, 20.00) να αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague.

«Πέταξε» για την Πόλη (Pics)

Χωρίς απουσίες και προβλήματα, αναχώρησε η αποστολή του τριφυλλιού για την Κωνσταντινούπολη για το ματς με τη Γαλατασαράϊ (27/03, 20:00).

Το τριφύλλι, έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και μετά την επιβλητική νίκη επί της Ρεάλ, την περασμένη εβδομάδα, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να κάνει αποφασιστικά βήματα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Image (4)

Η αποστολή αναχώρησε λίγο μετά τις 20:40 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την πτήση να έχει μια μικρή καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών, κι αναμένεται να φτάσουν αργά στην Κωνσταντινούπολη.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 31.524 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Image

Έτσι, δεν θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο «Αμπντί Ιπεκτσί» για το «τριφύλλι», που έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία του από την Αθήνα και πάει πανέτοιμο για τη μεγάλη νίκη απέναντι στη Γαλατάσαραϊ.

Image (1)
Image (2)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.