ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Η ενδοσχολική βία δεν είναι παιχνίδι»

Έρευνα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού παρουσίασε σήμερα Πέμπτη το Πανεπιστήμιο Κρήτης σε συνεργασία με την εταιρία Stoiximan.gr σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Η ενδοσχολική βία δεν είναι παιχνίδι»

Η εταιρία Stoiximan, χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είναι αρωγός του ερευνητικού προγράμματος για τις επιπτώσεις του σχολικού εκφοβισμού στους μαθητές καθώς και για την υλοποίηση πιλοτικού προγράμματος σε Δημοτικά και Γυμνάσια σχολεία του Δήμου Ρεθύμνης. σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Κεντρικό σύνθημα του προγράμματος είναι «Μη φοβάσαι» και στόχο έχει την πρόληψη και την οργανωμένη παρέμβαση για την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού. Παράλληλα δημιουργήθηκε και η ιστοσελίδα www.mifovasai.gr, η οποία αποτελεί ένα χρήσιμο οδηγό για γονείς, εκπαιδευτικούς  αλλά και παιδιά για το πως μπορούν να αναγνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν φαινόμενα bullying.

Στο πλαίσιο της προώθησης της εν λόγω προσπάθειας, δημιουργήθηκε σχετικό τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Αντώνη Φώτση από την ομάδα του Παναθηναϊκού. Σε αυτό συμμετέχουν επίσης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης καθώς και αθλητές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα “Περπατώ” και των εθνικών ομάδων στίβου.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 41.476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην παρουσίαση της Πέμπτης παρευρέθηκαν ο Ηλίας Κατσογιάννης εκπροσωπώντας την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Μιχάλης Λούντζης, ως εκπρόσωποι των παικτών της ομάδας μπάσκετ.

«Είναι πολύ σοβαρό φαινόμενο που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή συμμετέχει στη δράση αυτή προκειμένου να βάλει ένα λιθαράκι για να αντιμετωπιστεί η μάστιγα της εποχής μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο διευθυντής της ΚΑΕ σε σύντομο χαιρετισμό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.