ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γράφει ιστορία ο Γκιστ

Ο Τζέιμς Γκιστ είναι έτοιμος να γράψει ιστορία με την φανέλα του Παναθηναϊκού, στην σημερινή αναμέτρηση με την Γαλατάσαραϊ για το top-16 της Euroleague.

Γράφει ιστορία ο Γκιστ

Ο Αμερικάνος άσος που πρόσφατα υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι», στο παιχνίδι με τους Τούρκους θα βρεθεί στην 2η θέση της ιστορίας του Παναθηναϊκού με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ευρωλίγκα από μη Ευρωπαίο παίκτη.

Ο Γκιστ μετράει 66 εμφανίσεις στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό και χρειάζεται μόλις μία για να ξεπεράσει τον Ντάριλ Μίντλετον στην 2η θέση. Φυσικά πρώτος είναι ο Μάικ Μπατίστ που σε 10 χρόνια πραγματοποίησε 204 συμμετοχές και το ρεκόρ του πολύ δύσκολα θα σπάσει.

Λίγο πιο κάτω από τους Γκιστ και Μίντλετον, βρίσκεται ο Ντρου Νίκολας με 58 συμμετοχές και ο Στέφαν Λάσμε με 56.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 37.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.