ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με πολλές απουσίες λόγω Εθνικών ομάδων

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Κορωπί, ενώ πολλές ήταν οι απουσίες λόγω Εθνικών ομάδων.

Με πολλές απουσίες λόγω Εθνικών ομάδων

Η σημερινή προπόνηση έγινε χωρίς συνολικά 13 παίκτες, καθώς οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Λαγός, Καρέλης, Μπεργκ, Μπερίσα, Δώνης, Μαυρίας, Χουχούμης και Κότσαρης έλειπαν λόγω των Εθνικών ομάδων, ενώ οι Πέτριτς και Ταυλαρίδης απουσίαζαν λόγω άδειας.

Παράλληλα ο Σωτήρης Νίνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Χρήστος Μπούρμπος δεν προπονήθηκε εξαιτίας της ωτίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Το πρόγραμμα των «πρασίνων» άρχισε όπως πάντα με ζέσταμα, ενώ στην συνέχεια υπήρξαν ασκήσεις με την μπάλα και ασκήσεις κυκλοφορίας. Η επόμενη προπόνηση για τους παίκτες του «τριφυλλιού» είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 11 π.μ.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.