ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Ευτυχώς νικήσαμε»

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έμοιαζε ανακουφισμένος μετά την νίκη επί της Γαλατάσαραϊ και μίλησε για τα σημεία που κρίθηκε το παιχνίδι.

Γιάνκοβιτς: «Ευτυχώς νικήσαμε»

Ο Γιάνκοβιτς ανέφερε πως το «κλειδί» της νίκης ήταν τα τρίποντα της 4ης περιόδου, ενώ όπως είπε στο ίδιο σημείο η ομάδα έπαιξε καλή άμυνα και δούλεψε σωστά το transition.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η Γαλατάσαραϊ είχε πολύ καλή εικόνα σήμερα, έπαιξαν δυνατά απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ευτυχώς, όμως, νικήσαμε. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην τέταρτη περίοδο γυρίσαμε την κατάσταση υπέρ μας με τα τρίποντα, αλλά παράλληλα σε εκείνο το σημείο είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και δούλεψε σωστά το transition».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.