ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Τα βρήκε «σκούρα» στην Γλυφάδα

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στον Υδραϊκό εκτός έδρας για την 19η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών, με το τελικό 7-7 να φαίνεται δίκαιο με βάση και την εικόνα του αγώνα.

Τα βρήκε «σκούρα» στην Γλυφάδα

Στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, ο Παναθηναϊκός ήθελε το διπλό για να παραμείνει κοντά στο «κυνήγι» της 2ης θέσης. Οι «πράσινοι» ωστόσο αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στον Υδραϊκό και το τελικό 7-7 δεν μπορεί να τους αφήνει δυσαρεστημένους, μετά από μία αναμέτρηση που θα μπορούσαν και να έχουν χάσει.

ÕÄÑÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που από την αρχή μπήκαν δυνατά και έδειξαν πως δεν θα πέσουν εύκολα. Με όπλο την δυνατή άμυνα και τις καλές επιθετικές επιλογές, κατάφεραν και έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο με το 2-1 υπέρ τους. Σκόρερ ο Λάζαρης και ο Κοκκινάκης, ενώ από την μεριά του «τριφυλλιού» είχε σκοράρει ο Γιώργος Αφρουδάκης.

Μία από τα ίδια και στην δεύτερη περίοδο. Ο Υδραϊκός ήταν δυνατός και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα του, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να παραμένει κοντά στο σκορ. Ο Μπλάνης κατάφερε να σκοράρει δύο φορές από το σημείο του πέναλτι, ενώ οι «πράσινοι» είδαν τον Θεοδωρόπουλο με δύο γκολ επίσης, να τους κρατάει μέσα στο παιχνίδι, με το 4-3 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

ÕÄÑÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Το τρίτο οκτάλεπτο όμως ήταν διαφορετικό. Ο Παναθηναϊκός ήταν έστω και οριακά καλύτερος και κατάφερε επιτέλους να φέρει το παιχνίδι στην ισοπαλία. Έτσι πριν την έναρξη της τελευταίας περιόδου η αναμέτρηση είχε γίνει ένα πραγματικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο 5-5.

Οι δύο ομάδες στην τέταρτη και τελευταία περίοδο του αγώνα, σκόραραν από δύο φορές για το τελικό 7-7, σε ένα αποτέλεσμα που μάλλον βόλεψε και τις δύο, με βάση και την εικόνα της αναμέτρησης.

ÕÄÑÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Τα οκταλέπτα: 2-1, 2-2, 1-2, 2-2

Υδραϊκός (Δ. Μαυρωτάς):  Κοκκινάκης 2, Μπλάνης 2, Λάζαρης 1, Βλοντάκης 1, Στελλάτος 1

Παναθηναϊκός (Κ. Λούδης): Θεοδωρόπουλος 3, Παπαδόγκωνας 1, Αφρουδάκης Γ. 2, Χαραλαμπόπουλος 1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ