ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Καλοί σε όλα αύριο»

Ο Γιώργος Ρούσης μίλησε στο Σπορ fm 94,6 μετά την πρόκριση και τόνισε ότι στον αυριανό τελικό οι «πράσινες» πρέπει να είναι καλές σε όλα.

Ρούσης: «Καλοί σε όλα αύριο»

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» λίγη ώρα μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι και ανέφερε τις οδηγίες που έδωσε στις παίκτριες του πριν το τάι μπρέικ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συνήθως στο τάι μπρέικ λέμε τα πιο απλά στους παίκτες μας. Να παίξουμε όσο πιο απλά γίνεται, όχι κάτι παραπάνω. Το ποιος θα κάνει το σέρβις, το μπλοκ και πάει λέγοντας. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Σήμερα έπιασε και είμαστε πολύ χαρούμενοι», ανέφερε και πρόσθεσε: «Κάναμε κακό ξεκίνημα. Απαράδεκτο ξεκίνημα. Προηγήθηκε ο αντίπαλος με 10-0, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε».

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.064 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ερωτηθείς για το τι δεν θέλει να δει στον τελικό. «Πολλά θέλω να πετάξω. Αυτό που θέλω να κρατήσω είναι η μαχητικότητα που είχαμε, δεν τα παρατήσαμε. Πρέπει να είμαστε καλοί σε όλα τα σημεία στον αυριανό τελικό», σχολίασε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.