ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στενό… μαρκάρισμα στον Καρέλη

Άνθρωπος από τη Βέρντερ Βρέμης, βρέθηκε την Κυριακή στην Ουγγαρία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Νίκο Καρέλη, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Στενό… μαρκάρισμα στον Καρέλη

Ο σκάουτ των Γερμανών είχε την ατυχία να ταξιδέψει… τσάμπα, καθώς ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σέρχιο Μαρκαριάν δεν χρησιμοποίησε τον άσο του Παναθηναϊκού, εντούτοις, ο Καρέλης είναι εδώ και καιρό γνωστό, πως παρακολουθείται από ομάδες του εξωτερικού, κυρίως από Ιταλία και Γερμανία.

Δεδομένο θεωρείται δε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, πως τον 23χρονο επιθετικό του «τριφυλλιού» θα παρακολουθήσουν και άλλοι… στα εναπομείναντα παιχνίδια που θα δώσουν οι «πράσινοι» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στο «τριφύλλι» υπολογίζουν και θέλουν τον Νίκο Καρέλη, καθώς ο νεαρός επιθετικός διανύει μια πολύ καλή σεζόν και έχει κάνει άλματα, όσον αφορά την εξέλιξή του, ωστόσο δεν θα είναι αντίθετοι σε μια καλή πρόταση που ενδεχομένως έρθει το προσεχές καλοκαίρι, αλλά μόνο αν αυτή, είναι πραγματικά συμφέρουσα για το σύλλογο.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.