ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια των οπαδών μας»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ζήτησε από τον κόσμο του «τριφυλλιού» να βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, ώστε να στηρίξει την ομάδα στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου.

Ιβάνοβιτς: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια των οπαδών μας»

Ο Παναθηναϊκός με νίκη επί των Γερμανών αύριο το βράδυ, «κλειδώνει» την πρόκριση για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα και όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα της διοργανώτριας οι «πράσινοι» πρέπει να παίξουν με αυτοπεποίθηση και δύναμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο μας δίνει την πρόκριση στα πλέι οφ. Παίζουμε στην έδρα μας και χρειαζόμαστε τη βοήθεια των οπαδών μας. Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και δύναμη. Οι παίκτες της Άλμπα, παίζουν με ενέργεια, είναι εξαιρετικοί στο τρανζίσιον και στα επιθετικά ριμπάουντ. Παίζουν καλά μέσα και έξω από τη ρακέτα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.