ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν έδωσε το παρόν στο σημερινό Δ.Σ

Ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε το παρόν στο σημερινό ΔΣ. της SuperLeague, δείχνοντας έτσι την δυσαρέσκεια του για τις κινήσεις της Λίγκας.

Δεν έδωσε το παρόν στο σημερινό Δ.Σ

Οι «πράσινοι» είναι δυσαρεστημένοι από τις κινήσεις της Λίγκας και του προέδρου της, Γιώργου Μποροβήλου και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία.

Μάλιστα όπως έλεγαν χαρακτηριστική από την ΠΑΕ: Όταν φτάνουμε σε σημείο να διεκδικούμε δικαστικώς αυτά που δικαιούμαστε (πρόσφατο το παράδειγμα με τα πρακτικά του επεισοδιακού Συμβουλίου), γίνεται αντιληπτό ότι δεν έχουμε θέση σε ένα τέτοιο τραπέζι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.