ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χάλκινο μετάλλιο για τον Κατσίρη

Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαρτίου οι αγώνες επίλεκτων για την πρόκριση στην Εθνική Ομάδα στα αγωνίσματα πυροβόλων όπλων στα 25 μέτρα στο σκοπευτήριο της Π.Σ.Ε. στη Μαλακάσα και στα 50 μέτρα στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.

Χάλκινο μετάλλιο για τον Κατσίρη

Οι αγώνες αυτοί ήταν η τελική στροφή πριν ξεκινήσει τους επόμενους μήνες ο μαραθώνιος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για το 2015. Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε πανάξια από τρεις αθλητές με τελικό απολογισμό ένα χάλκινο μετάλλιο.

Στο πιστόλι ταχύτητας ο έφορος του τμήματος Δημήτρης Κατσίρης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με συνολική επίδοση 988/1200, 487/600 (4ος) το Σάββατο και 501/600 (3ος) την Κυριακή. Η επιτυχία αυτή του Δημήτρη αποδεικνύει περίτρανα το ταλέντο του και σε αυτό το αγώνισμα ενώ φαίνεται να ανεβάζει ρυθμούς στην απόδοσή του την πιο κρίσιμη στιγμή της αγωνιστικής περιόδου.

Στο ίδιο αγώνισμα ο Διονύσης Λιβέρης ενώ είχε εξαιρετική επίδοση το Σάββατο (525/600 2ος) δεν κατάφερε να συμμετάσχει στους αγώνες της Κυριακής και έτσι έχασε την δυνατότητα να διεκδικήσει ένα μετάλλιο (5η θέση στην συνολική κατάταξη). Σίγουρα όμως έδειξε και αυτός πανέτοιμος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο Ελεύθερο Πιστόλι τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Γιάννης Καμπούρης. Δυστυχώς και ο Γιάννης μπόρεσε να συμμετάσχει μόνο την μία μέρα των αγώνων (Κυριακή 6ος με 527/600 και γενική κατάταξη 11ος). Ωστόσο η επίδοση του παραμένει εξαιρετικά υψηλή και δίνει υποσχέσεις για κάτι πολύ καλό στο άμεσο μέλλον.

Οι Σκοπευτές του Παναθηναϊκού ολοκληρώνουν αυτή την εβδομάδα την προετοιμασία τους και εμφανίζονται σε πλήρη ετοιμότητα για τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και να σηκώσουν το Τριφύλλι όσο ψηλότερα γίνεται!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.