ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Θέλουμε το τρόπαιο»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το πρώτο τίτλο του με τον Παναθηναϊκό.

Ιβάνοβιτς: «Θέλουμε το τρόπαιο»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε «Είμαστε ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε στον τελικό. Είναι καλή ευκαιρία για ένα καλό παιχνίδι» είπε ο Μαυροβούνιος προπονητής και πρόσθεσε «Ο Απόλλωνας είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και σε ένα παιχνίδι όλα είναι πιθανά. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο. Για να το καταφέρουμε πρέπει να παίξουμε καλά και να έχουμε υπομονή». Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφερόμενος στο ότι η ομάδα του προέρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα υπογράμμισε ότι « Είμαστε επαγγελματίες. Σκεφτόμαστε μέρα με την ημέρα. Έχουμε ένα πολύ σοβαρό ματς που κρίνει έναν τίτλο και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.