ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Χαρούμενοι για το ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ήταν εμφανώς ικανοποιημένος.

Ανδρεόπουλος: «Χαρούμενοι για το ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Ο τεχνικός των «πρασίνων» δήλωσε χαρούμενος για την έξοδο στην Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια και έκανε λόγο για μία εξαιρετική σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε, μετά από πολλά χρόνια, ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Παναθηναϊκός θέλει να διακριθεί και στην Ευρώπη. Η ομάδα μας παίζει στον ημιτελικό και είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι εδώ για τα μεγάλα και τα δύσκολα. Αν μου λέγατε στην αρχή της χρονιάς ότι θα μπαίναμε στην τετράδα, δεν θα το πίστευα. Σκαλί σκαλί ο Παναθηναϊκός ανέβαινε επίπεδο. Διαχειριστήκαμε τη χρόνια όπως έπρεπε. Είναι μια εξαιρετική χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Η σειρά των ημιτελικών κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη και έχει δρόμο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.