Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Θα μας βλέπουν γουρλωμένοι να σηκώνουμε κούπες»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την λήξη του τελικού δήλωσε χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ έριξε και την σπόντα του στον Ολυμπιακό.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και ευχήθηκε να υπάρχει υγεία ώστε να έρθουν και άλλοι τίτλοι. Παράλληλα πέταξε και το «καρφί» του προς τον Ολυμπιακό, με αφορμή τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«To περιμέναμε, ήταν μεγάλη η διαφορά των ομάδων. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Για εμάς ήταν ο τρίτος τελικός, αφού είχαμε παίξει στις προηγούμενες φάσεις του Κυπέλλου με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Υγεία να έχουμε να σηκώνουμε κούπες. Υγεία να έχουν και οι αντίπαλοί μας, γουρλωμένοι από τους καναπέδες τους να μας βλέπουν να σηκώνουμε κούπες.  Στόχος της χρονιάς ήταν να χτίσουμε κάτι καινούριο. Το έχουμε πετύχει πιστεύω. Μακάρι να κερδίσουμε και στο Βελιγράδι για να πάμε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Για το Πρωτάθλημα: «Το Πρωτάθλημα θέλω να πιστεύω ότι πάλι θα είναι μια εύκολη υπόθεση, αφού ο Ολυμπιακός λογικά θα είναι πάλι αντίπαλος οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Exit mobile version