ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Να έχουμε υγεία και συνεχίζουμε μπροστά»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά την κατάκτηση του τροπαίου, μίλησε για την σημασία που έχει το Κύπελλο αυτό για τους νέους παίκτες, που παίρνουν εμπειρίες και καταλαβαίνουν που βρίσκονται.

Διαμαντίδης: «Να έχουμε υγεία και συνεχίζουμε μπροστά»

Ο αρχηγός των «πρασίνων» τόνισε την σημασία του πρώτου τίτλου της χρονιάς, αναφέρθηκε στα νέα παιδιά και πρόσθεσε πως από αύριο το μυαλό πάει στο Βελιγράδι και στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε φέτος με έναν στόχο. Αυτός ο τίτλος είναι πολύ σημαντικός. Σιγά-σιγά τα νέα παιδιά παίζουν, παίρνουν ευκαιρίες, καταλαβαίνουν που βρίσκονται και πως είναι τα μεγάλα παιχνίδια. Είμαστε καλά. Να έχουμε υγεία και συνεχίζουμε μπροστά».

Για τη συνέχεια: «Στόχος ήταν να κερδίσουμε αυτό το ματς. Πήραμε το Κύπελλο και αύριο ξεκινάει μια νέα μέρα. Ξεκινάει η προετοιμασία για ένα πολύ σημαντικό ματς την Πέμπτη που θέλουμε να το κερδίσουμε για να πάρουμε την πρόκριση στους 8».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον τελικό: «Περιμέναμε ένα δύσκολο ματς αλλά ότι είχαμε σχεδιάσει το κάναμε στο παρκέ. Φέραμε το ματς σε μεγάλη διαφορά και πήραμε το τρόπαιο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.