ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτοκριτική από τον Λαγό

Ο Τάσος Λαγός δεν «μάσησε» τα λόγια του και μίλησε για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού.

Αυτοκριτική από τον Λαγό

Ο εκ των αρχηγών των «πρασίνων» τόνισε πως η εμφάνιση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ήταν τραγική και πρόσθεσε πως οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να διορθώσουν τα πράγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ήταν μόνο κακή η εμφάνισή μας, μπορώ να την πω τραγική. Δεν κάναμε τίποτα σωστά. Στην κατάσταση που βρεθήκαμε, ευτυχίσαμε να βρεθούμε μπροστά με δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς δεν το κρατήσαμε το σκορ. Παίξαμε απογοητευτικά και ήρθαν έτσι τα πράγματα. Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα, να φτιάξουμε την κατάσταση εμείς οι παίκτες»

Για το αν έχει χαθεί το κίνητρο, μετά και την αφαίρεση βαθμών:«Μέχρι ένα σημείο ίσως να φταίει κι αυτό. Ίσως εμείς να μην είμαστε αυτοί που πρέπει. Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων για να βγαίνει αυτή η εικόνα στο γήπεδο. Πρώτα απ’ όλα εμείς πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Να φτιάξουμε εμείς τα πράγματα. Να δίνουμε το 100%, επειδή θεωρώ πως τον τελευταίο καιρό δεν το δίνουμε. Οπωσδήποτε πρέπει να το διορθώσουμε αυτό και εμείς οι παίκτες να αλλάξουμε την εικόνα».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο του «τριφυλλιού»:«Ο κόσμος μας βοηθά πάντα και νομίζω στα πλέι οφ όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Κόσμος, ομάδα, όλο το τιμ. Να είναι δίπλα μας και θα τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.