ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Καλό το Κύπελλο, αλλά τώρα… Βελιγράδι»!

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μιλάει στο panathinaikos24.gr για την κατάκτηση του Κυπέλλου, το ματς - «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα, τις μεταπτώσεις της ομάδας, αλλά και το δίδυμο «Παππά – Γιάνκοβιτς».

«Καλό το Κύπελλο, αλλά τώρα… Βελιγράδι»!

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» ρίχνει τους τόνους, μετά τον χθεσινό τελικό με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπου ένας ακόμη τίτλος βάφτηκε πράσινος, καθώς οι υποχρεώσεις δεν σταματούν και η επόμενη περίοδος είναι κρίσιμη.

Άλλο ένα Κύπελλο για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε μια εποχή, στην οποία η ομάδα χρειαζόταν κάτι τέτοιο:

«Είναι άλλος ένας τίτλος που προστίθεται στο παλμαρέ μας και μια σημαντική νίκη. Μια νίκη που τονίζει την αυτοπεποίθηση μας για τη συνέχεια, μετά από μια δύσκολη βραδιά που είχαμε με την ήττα από την Άλμπα. Πήραμε το Κύπελλο και συνεχίζουμε. Τώρα πρέπει να πάμε να νικήσουμε τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και να προκριθούμε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Τίποτε παραπάνω…».

11124606_10204192508838250_1775553016_n

Λουκά, η ομάδα έχει φέτος αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή της; Πως το εξηγείς αυτό;

«Αυτό είναι αλήθεια και δεν μπορούμε να το κρύψουμε. Μπορούμε να πούμε πολλά για αυτό το θέμα. Αυτή τη στιγμή αυτό που μετράει είναι να παρουσιαστούμε δυνατοί. Σήμερα επανήλθαν τα χαμόγελα στην ομάδα, πήραμε αυτοπεποίθηση θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη την Πέμπτη. Όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλύσουμε αργότερα. Τώρα προέχουν οι νίκες και οι προκρίσεις».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορεί να τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι;

«Γιατί να μην μπορεί; Παναθηναϊκός είμαστε, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς. Εχουμε προβλήματα, έχουμε μεταπτώσεις, αλλά οφείλουμε να κοιτάμε μπροστά. Το μυαλό μας είναι μόνο στο Βελιγράδι και πουθενά αλλού».

Ησουν MVP στον τελικό. Ένα σχόλιο;

«Οι πραγματικοί MVP, όπως είπα και στην συνέντευξη Τύπου είναι οι Παππας και Γιανκοβιτς, οι οποίοι μας έφεραν μέχρι εδώ. Εγώ κάνω ότι μπορώ και ότι μου ζητεί ο προπονητής, τα δίνω όλα σε κάθε ματς».

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.