ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέμα φυσικής κατάστασης ή…;

Ο ΠΑΟ εδώ και δύο χρόνια τρέχει για τρία ημίχρονα απλώς φέτος κάποιοι αναγκάζονται να προσπαθήσουν διπλά για να καλύψουν τις αδυναμίες των πιο αργών.

Θέμα φυσικής κατάστασης ή...;

Είναι εύκολο να λες ότι ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης παρατηρώντας τα τελευταία του άσχημα παιχνίδια. Είναι όμως πραγματικά, έτσι; Εδώ και δύο χρόνια οι “πράσινοι” χάρις την εξαιρετική δουλειά του Γιούζεφ Φος, είναι το σύνολο που τρέχει περισσότερο στη Σούπερ Λίγκα, απλώς φέτος οι επιλογές του προπονητή κάνουν κάποιους ποδοσφαιριστές να “ματώνουν” διπλά! Ο Γιάννης Αναστασίου, οπαδός της ολλανδικής σχολής με αρκετούς επιθετικογενείς στο τερέν, χρίζει βασικούς Πράνιτς, Πέτριτς, βάζοντας δίπλα τους δύο εκ των Μπεργκ, Κλωναρίδη, Καρέλη κι η ομάδα χάνει σε συνοχή σε αγώνες όπου ο αντίπαλος μπορεί να κυκλοφορήσει μπάλα και να σε απειλήσει.

Σωστή η σκέψη του κόουτς σε εντός έδρας αγώνες κόντρα σε ομάδες που έρχονται για “ταμπούρι”, αλλά π.χ Ατρόμητος, ΠΑΟΚ, Τρίπολη έχουν καλούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά. Αν βρουν μέτρα ελεύθερα θα χτυπήσουν. Οι Κροάτες δεν μπορούν να καλύψουν χώρους, πέρσι στις θέσεις τους βρίσκονταν Ατζαγκούν, Αμπέιντ που μπορεί να μην μιλούσαν στη μπάλα αλλά “έσκαγαν” τον αντίπαλο με τον ΠΑΟ ν’ ανοιγοκλείνει σαν βεντάλια, μπρος και πίσω!

Εδώ είδαμε ότι ακόμα και απέναντι στη Βέροια ,που κινδυνεύει να πέσει, ο Γεωργιάδης, ο Μπεν και ο Μπαργκάν έκαναν πάρτι απέναντι σε μια ομάδα την οποία ο κόουτς τίγκαρε με μεσοεπιθετικούς. Πάρε Νίνη, πάρε Μέντες, πάρε Μαυρία, πάρε Πέτριτς, πάρε Πράνιτς και μετά…τρέχα να μην φτάνεις σε κάθε κόντρα. Προσθέστε το ξενέρωμα των περισσότερων στο “Καλαφάτης” μετά την αφαίρεση βαθμών και φτάσαμε η ομάδα να μην βλέπεται το τελευταίο μήνα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.