ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θα ήταν MVP αν…

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δεν ήταν εύστοχος στον τελικό γι αυτό έχασε το βραβείο του κορυφαίου από τον Μαυροκεφαλίδη

Θα ήταν MVP αν...

Θεωρούμε πως αν ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ευστοχούσε σε 2-3 παραπάνω σουτ στον τελικό αποκλείεται να έχανε τον τίτλο του MVP από τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που όποτε πήρε μπάλα, “έσταξε”.

Ο Βλάντο παρότι δεν ήταν σε καλή μέρα επιθετικά (1/6 εντός παιδιάς) πρόσφερε με το all around παιχνίδι του βοηθώντας σε άμυνα (7 ριμπάουντ, 2 τάπες και 1 κλέψιμο) και δημιουργία (5 ασίστ), ενώ να μην ξεχνάμε πως ήταν ο παίκτης που πήγε τον μόνιμο πρωταθλητή στον τελικό με την… τριποντάρα του σε “νεκρό” χρόνο στην Πυλαία.

Χώρια η μεγαλειώδης εμφάνιση στον προημιτελικό του ΟΑΚΑ όταν “σκότωσε” (όπως είχε κάνει και στον 4ο τελικό τη Α1, πέρσι στο ΣΕΦ) τον “αιώνιο”, με 11 ποντάκια, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 κλεψίματα. Με την Πάτρα έκανε τα πάντα, ακόμα και χρέη play maker εκτέλεσε, μεταφέροντας γρήγορα την “σπυριάρα”.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.874 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.