ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ελληνική υπόθεση

Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στη νέα εποχή του Παναθηναϊκού έχει έντονο ελληνικό χρώμα

Ελληνική υπόθεση

Ο Παναθηναϊκός μπήκε σε νέα εποχή το καλοκαίρι στρεφόμενος στο ελληνικό στοιχείο κάτι που για πολλούς σήμαινε ύψωση “λευκής πετσέτας”, ιδίως μετά την απόφαση να τερματιστεί η συνεργασία με Ματσιούλις, Λάσμε.

Ούτε η ίδια η ιδιοκτησία δεν πρέπει να περίμενε ότι μόλις μερικούς μήνες αργότερα η πρώτη κερδισμένη κούπα θα είχε τόσο έντονη γεύση Ελλάδας. Με τον Ολυμπιακό τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν σε Γιάνκοβιτς, Παππά, Διαμαντίδη, Φώτση, Μπατίστα, όμως “τράβηξαν κουπί” ο Γιώργος Διαμαντάκος (12 ολόκληρα λεπτά έμεινε στο παρκέ, κατεβάζοντας τρία ριμπάουντ) κι ο Λευτέρης Μποχωρίδης που πρόσφερε ξεκούραση στον αρχηγό.

Ο τέως γκαρντ του Άρη ήταν οικονομικότατος στα 15΄ που αγωνίστηκε, δεν εκβίασε προσπάθειες στην επίθεση σκοράροντας πέντε πόντους, ενώ είχε ακόμα 1 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Στην Πυλαία ανέλαβαν δράση οι πιο υποψιασμένοι από τους μικρούς, Γιάνκοβιτς, Παππάς που στήριξαν Διαμαντίδη, Γκιστ, Μπατίστα φεύγοντας από τον Βορρά με πολύτιμο “διπλό” το οποίο προσυπέγραψε ο Βλαδίμηρος ευστοχώντας σε φαρμακερό μακρινό σουτ στο τέλος.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δικαίως ο κόουτς θέλησε να επιβραβεύσει την προσπάθεια των νεαρών του προτιμώντας τους για την αποστολή του αγώνα με την Πάτρα αντί των πιο “ψημένων”, Μπλουμς, Λαουάλ, Νέλσον.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.