ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον πέταξε ένα μέτρο πίσω

Θυμάστε το τζαρτζάρισμα Καρέλη-Σανκαρέ το Σάββατο που «έστειλε» τον Αφρικανό του Αστέρα;

Τον πέταξε ένα μέτρο πίσω

Το προσωνύμιο «Καρέλιν» στο Νίκο Καρέλη βγήκε αφενός για την ομοιότητα του επιθέτου του μ’ αυτό του θρυλικού Ρώσου παλαιστή αλλά και την χαρακτηριστική δύναμη του κορμιού του που σε σχέση με τους άλλους επιθετικούς του ρόστερ “βγάζει μάτια”. Ο μικρός δεν κωλώνει πουθενά, ίσως γι αυτό από πέρσι η “Livesport” τον βάφτισε “Hulk”. Μας έκανε “κλικ” εναντίον του Αστέρα που στο 90 ο Κρητικός έδωσε ένα τράκο με τον γίγαντα (όνομα και πράμα) Καλίφα Σανκαρέ ο οποίος αν και σωματοδομικά μοιάζει για…μπαμπάς του, “έφυγε” ένα μέτρο πίσω προς την εστία του Θεοδωρόπουλου. Υπόψιν πως ο 30χρονος Σενεγαλέζος των 191 εκατοστών είναι 85 κιλά, παρόλα αυτά “πέταξε” στον αέρα λες κι ήταν φτερό. Από δύναμη σκίζει ο Νικολάκης…

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.