Ποδόσφαιρο

Κι αν αποφασίσει να υπογράψει αλλού;

Πονοκέφαλο θα έχει ενόψει πλέι-οφ ο προπονητής σε περίπτωση που ο Σίντενφελντ επιλέξει να δοκιμάσει αλλού την τύχη του.

Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να περιμένει τον Γκόρντον Σίντενφελντ δίνοντάς του συγκεκριμένη διορία ν’ αποφασίσει αν θα παραμείνει στην Αθήνα. Ο 30χρονος Κροάτης ζυγίζει τα δεδομένα κι είναι λογικό να παρουσιάζεται αναβλητικός αφού έχει μπροστά του το πολύ δύο “γερά” συμβόλαια να κάνει  πριν κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο διεθνής μπακ έχει προτάσεις και στον ΠΑΟ περιμένουν την απόφασή του, σε περίπτωση που ο Γκόρντον αποφασίσει να φύγει, η ομάδα θα βγει στην αγορά για στόπερ-ηγέτη. Το ερωτηματικό που υπάρχει είναι τι θα γίνει σε περίπτωση που ο ποιοτικός οπισθοφύλακας υπογράψει αλλού; Θα τον χρησιμοποιήσει ο Αναστασίου ενόψει πλέι-οφ εκεί που με ΠΑΟΚ, Αστέρα, Ατρόμητο ή Γιάννενα προμηνύεται “πόλεμος”;

Μέχρι την ομάδα να την πάρει “από κάτω” λόγω της αφαίρεσης βαθμών, ο “Σίφο” έδενε τέλεια με τον Ταυλαρίδη, αν ο κόουτς αποφασίσει να “σπάσει” το δίδυμο πρέπει να τοποθετήσει δίπλα στον βετεράνο οπισθοφύλακα έναν εκ των Κουτρουμπή-”Τριάντα”. Ο πρώτος έχει “σκουριάσει”, δεν ήταν καλός στο Περιστέρι, ενώ ο δεύτερος διάγει κακή σεζόν γενικώς από το ξεκίνημά της.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version