ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Άλλες 37 Σουηδέζες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η πρώτη ήταν η Malin Akerman, με την οποία φωτογραφήθηκε για το Αμερικάνικο GQ. Οι επόμενες, είναι δικές μας προτάσεις. Πάντα με στόχο να τον βοηθήσουμε.

Άλλες 37 Σουηδέζες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

ην πραγματικότητα ήταν η Malin Akerman, δηλωμένη συμπάθειά μας, που φωτογραφήθηκε με prop τον Γιάννη, και όχι το αντίστροφο. Ο Γιάννης δηλαδή ήταν το μοντέλο. Αλλά αυτό έχει σημασία είναι ότι το παλικάρι μας έκανε την αρχή. Και ότι υπάρχει τεράστιο ‘απόθεμα’ αψεγάδιαστων γυναικών στην συγκεκριμένη χώρα.

To πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε όταν είδαμε την φωτό, ήταν το γιατί. Ο λόγος λοιπόν είναι το Sin City Saints, η νέα κωμική σειρά του Yahoo, που θα προβληθεί όλη μαζί στις 23 Μαρτίου, σχετικά με μια executive του ΝΒΑ (η Malin) που καλείται να σώσει από την καταστροφή την ομάδα του NBA με έδρα το NBA. Λογικά θα είναι καλή. Όπως και να έχει, μετά τη συγκεκριμένη φωτογράφηση, θα της δώσουμε άλλη μια ευκαιρία.

souidezes_620_giannis

Το δεύτερο πράγμα που σκεφτήκαμε είναι ότι ο Γιάννης βαδίζει -φωτογραφικά- στο δρόμο του LeBron James που είχε φωτογραφηθεί παλιότερα, πιο αγριεμένος, τύπου ‘Η Πεντάμορφη και το τέρας’ αγκαλιά με την Gisele Bundchen για το εξώφυλλο της Vogue.

souidezes_620_lebron

Το τρίτο (που σκεφτήκαμε) είναι αν ο Γιάννης είχε την ευκαιρία να συναντήσει την μικρότερη αδελφή της Malin, την Jennifer. Με την οποία είναι πάντα μαζί. Και με την οποία μοιράζονται την ίδια ευχέρεια στο γυμνό που φαίνεται να έχουν όλα τα κορίτσια από την συγκεκριμένη χώρα.

souidezes_620_sister

Και μετά το μυαλό μας ‘ξέφυγε’. Παρόλο που ο Γιάννης είναι, όπως όλα δείχνουν, ζευγάρι με μια Ρωσίδα καλλονή, είπαμε να του δείξουμε τι καλό υπάρχει στον Σουηδικό ‘μπουφέ’. Εκεί που τα κορίτσια έχουν -με βάσει την εμπειρία μου από μοντέλα- σαφώς καλύτερο χαρακτήρα και εξίσου ‘χαρισματικά’ γονίδια.

Τα 12 κορίτσια με τα τατουάζ

Αυτή δεν θα μπορούσε φυσικά να είναι η πρώτη φορά που έχουμε ασχοληθεί με το συγκεκριμένο γενετικό φαινόμενο. Το έχουμε επαναλάβει πριν από 38 μήνες με μια 12άδα στην πρώτη θέση της οποίας ήταν η Malin. Οπότε τώρα προχωράμε απλά σε ένα βαρβάτο update.

Ξεκινώντας από την παραδοχή ενός λάθους. Συγκεκριμένα το γεγονός ότι η Elsa Hosk, ο 26χρονος Άγγελος της Βικτόρια με ύψος 1,80, ήταν μόλις στην 10η θέση.

souidezes_620_hosk_2

Αυτή τη φορά θα την βάζαμε No1 καθώς, αυτά τα δυο χρόνια που μεσολάβησαν, κατάφερε δικαίως να εδραιωθεί ως το πιο εντυπωσιακό από τα πάμπολλα supermodel από την Σουηδία που κυκλοφορεί στην πιάτσα. Μια γυναίκα που δικαίως θα σε έκανε να τρακάρεις αν κατά τύχη την πετύχαινες να καπνίζει στο δρόμο.

souidezes_620_hosk

Κατά τα άλλα η λίστα όχι μόνο είναι ολόσωστη, αλλά αποδεικνύει (τα ακούς Γιάννη, τα ακούω να λές) ότι οι Σουηδέζες είναι γυναίκες για σπίτι. Ήδη αναφέραμε την πρώην του Tiger Woods, Elin Nordegren και την καυτή σύζυγο του Lous Figo, Helen Svedin. Αυτή την φορά θα προσθέσουμε στην ‘νοικοκυρές για φίλημα’ την Petra Silander, σύντροφο του οδηγού της Formula 1 Jean Eric Vergne και μια από τις πιο σέξι WAG’s της πιάτσας.

souidezes_620_petra

Την Oksana Andersson, που γεννήθηκε στην Ρωσία αλλά μεγάλωσε στην Σουηδία, σύζυγο του ποδοσφαιριστή Christian Wilhelmsson ο οποίος πριν από λίγες μέρες κρέμασε τα παπούτσια του.

souidezes_620_oksana

Καθώς επίσης, από τα πολύ παλιότερα, την λαχταριστή Bond Girl Britt Eklund που όχι μόνο παντρεύτηκε στα 60s των Peter Sellers αλλά του στάθηκε επί χρόνια όταν αυτός υπέφερε από διαδοχικά εφράγματα.

souidezes_620_ekland

Ο Bond λατρεύει τις Σουηδέζες (και πολύ καλά κάνει)

Ναι, είναι αλήθεια. Απόδειξη όχι μόνο η Britt Eklund αλλά, πάνω από όλα, η Maud Adams. Η μοναδική γυναίκα που όχι μόνο έπαιξε δυο διαφορετικά Bond Girl σε δυο διαφορετικές ταινίες (βλέπε The Man with the Golden Gun και Octopussy), αλλά έκανε και ένα cameo σε μια τρίτη (A View to a Kill). Οι λόγοι που οι παραγωγοί την λάτρεψαν είναι νομίζω εμφανείς.

souidezes_620_adams

Διαβάστε κι άλλο στο oneman.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ