ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Δεν φοβόμαστε, είμαστε Παναθηναϊκός»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κερδίσει μέσα στην έδρα της την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως δήλωσε ο Νίκος Παππάς μετά το τέλος του αγώνα στο Βελιγράδι.

Παππάς: «Δεν φοβόμαστε, είμαστε Παναθηναϊκός»

Ο νεαρός γκαρντ αρχικά τόνισε πως: «όλη η ομάδα βοήθησε για να γυρίσει το ματς. Τι σημασία έχει; Το παιχνίδι χάθηκε. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και δεν επιτρέπεται να χάνουμε από τον Ερυθρό Αστέρα. Ηταν ένα ιδιαίτερο ματς. Ξέραμε πως από αυτό το ματς περνάει η πρόκριση. Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή, Ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς χάσαμε το ματς μέσα από τα χέρια μας».

Σχετικά με το γεγονός ότι και πέρσι ήταν πολύ καλός απέναντι στους Σέρβους, είπε: «Ισως μου ταιριάζει ο Ερυθρός Αστέρας. Πάντα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα».

Τέλος, ο Νίκος Παππάς είπε: «Ο στόχος επετεύχθη, είμαστε πάλι στους «8» και είναι στο χέρι μας να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Είμαστε μια ομάδα με έμπειρα παιδιά και πρωταθλητές. Εχουμε και νέα παιδιά με φιλοδοξίες. Κανείς δεν φοβάται και θα πάμε να το δείξουμε στο γήπεδο. Δεν λέμε πως είναι εύκολο, αλλά ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα μεγάλο διπλό. Είναι δύσκολο, αλλά είμαστε ο Παναθηναϊκός».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 43.672 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.