ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τσέκαρε» Καρέλη η Σαμπντόρια

Σκάουτερ της ιταλικής ομάδας, βρέθηκε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρας Τρίπολης για να δει τον Νίκο Καρέλη.

«Τσέκαρε» Καρέλη η Σαμπντόρια

Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» είχε ως τώρα προσελκύσει το ενδιαφέρον των Βέρντερ Βρέμης και Τορίνο, ωστόσο το ενδιαφέρον ενόψει καλοκαιριού μεγαλώνει.

Όπως έγινε γνωστό άνθρωπος της Σαμπντόρια βρέθηκε στο πρόσφατο ματς του «τριφυλλιού» με τον Αστέρα Τρίπολης για να δει από κοντά το νεαρό επιθετικό.

Ασφαλή και χρήσιμα συμπεράσματα δεν μπόρεσε να αποκομίσει, καθώς ο Καρέλης πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 72′.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως όπως φαίνεται, η Σαμπντόρια είναι διατεθειμένη να ξαναστείλει σκάουτερ και σε επόμενα ματς του Παναθηναϊκού προκειμένου να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον Έλληνα επιθετικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.