ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η Όλιβερ ξεχωρίζει

Η Μονίκ Όλιβερ ξεχωρίζει στον φετινό Παναθηναϊκό και αυτό φαίνεται και από τα στατιστικά των πλέι οφ στην Α1 μπάσκετ γυναικών.

Η Όλιβερ ξεχωρίζει

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Πρωτέα Βούλας και βρίσκεται στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου και θα αντιμετωπίσει το Ελληνικό.

Η Όλιβερ ξεχωρίζει στα πλέι οφ και είναι πρώτη στους πόντους, στα κοψίματα και στα ριμπάουντ, ενώ πράσινη παρουσία υπάρχει και στα κλεψίματα και στις ασίστ.

Η  Έιβερι είναι η πρώτη στα κλεψίματα και στις ασίστ η Σλούκα βρίσκεται στην 2η θέση.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα στατιστικά:

Πόντοι: 1. Όλιβερ (Παναθηναϊκός) 74, 2. Τελίδου (ΠΑΟΚ) 59, 3. Σκιαδοπούλου (Αναγέννηση ΝΡ) 44, 4. Σταυρίδου (Αναγέννηση ΝΡ) 44, 5. Μπράβαρντ (Πρωτέας Βούλας) 43

Ριμπάουντ: 1. Όλιβερ (Παναθηναϊκός) 39, 2. Λόγκαν (Αναγέννηση ΝΡ) 31, 3. Μπράβαρντ (Πρωτέας Β.) 30, 4. Τσελεμπή (ΠΑΟΚ) 29, 5. Σωτηρίου (Πρωτέας Βούλας) 28

Ασίστ: 1. Κωστάκη (Αθηναϊκός) 24, 2. Σλούκα (Παναθηναϊκός) 19, 3. Σταυρίδου (Αναγέννηση ΝΡ) 14, 4. Νικολοπούλου (Πρωτέας Βούλας) 14, 5. Καλέντζου (Παναθηναϊκός) 13

Κλεψίματα: 1. Έιβερι (Παναθηναϊκός) 8, 2. Τζόνσον (Ελληνικό) 8, 3. Μουλή (Αναγέννηση ΝΡ) 7. Από 6 έχουν οι Τελλίδου (ΠΑΟΚ), Αλεξανδρή (Αθηναϊκός), Παντέλη (Αθηναϊκός), Βλάνη (Αθηναϊκός), Κωστάκη (Αθηναϊκός), Καλέντζου (Παναθηναϊκός), Σωτηρίου (Πρωτέας Βούλας)

Κοψίματα: 1. Όλιβερ (Παναθηναϊκός) 7, 2. Σκιαδοπούλου (Αναγέννηση ΝΡ) 5, 3. Ντέλβα (Αθηναϊκός) 4, 4. Κυριακοπούλου (Παναθηναϊκός) 4, 5. Τζόνσον (Ελληνικό) 4

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.