ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μια ανάσα από τον τελικό!

Πολύ κοντά στην πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που φιλοξενεί σήμερα στο Κλειστό της Κυψέλης τον ΠΑΟΚ (16/4, 19.00, Novasports 4).

Μια ανάσα από τον τελικό!

Ο Παναθηναϊκός, έχοντας κάνει το 2-1 στις νίκες, υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ στο 4ο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και με τη στήριξη του κόσμου, που αναμένεται να κατακλύσει το Κλειστό της Κυψέλης, το «τριφύλλι» θα παλέψει για μία ακόμα σπουδαία νίκη, ώστε να σφραγίσει την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ένας από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας, ο ο Αμερικανός ακραίος Μπράιαν Κουκ δήλωσε για την σημερινή αναμέτρηση: «Κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα δώσουμε τα πάντα και σήμερα. Όλα τα ματς είναι πολλοί κοντά και έτσι περιμένω και το 4ο της σειράς.

Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε φτάσει ως εδώ. Ωστόσο, κοιτάμε κάθε ματς χωριστά, βήμα βήμα αλλά θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά και γι αυτό θα προσπαθήσουμε».

Παναθηναϊκός: Νέα αποχώρηση από την ομάδα βόλεϊ γυναικών
Παναθηναϊκός: Νέα αποχώρηση από την ομάδα βόλεϊ γυναικών 10.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές: Γεωργιάδης-Κουτσούλας, Παρατηρητές: Ακαρέπης, Γεωργόπουλος.

Επόπτες: Αντωνόπουλος-Ράντσιου, Γραμματεία: Παπασηφάκη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.