ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

«Παίζει 10-10, του αρέσουν τα κόρνερ και τα γκολ στο τέλος»!

Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα που περιλαμβάνονται στο πόρισμα του αντεισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Πούλιου και που προτείνεται η παραπομπή τους σε δίκη για το «Koriopolis», είναι αυτό του Αβραάμ Παπαδόπουλου!

«Παίζει 10-10, του αρέσουν τα κόρνερ και τα γκολ στο τέλος»!

ύμφωνα με τα συμπεράσματα Πούλιου, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος «κατά το χρονικό διάστημα από 6/4/2010 μέχρι 30/5/2011, με περισσότερες από μια πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ενεργώντας με πρόθεση, συμμετείχε στο παράνομο στοίχημα προκαθορισμένης ή μη απόδοσης, που οι συγκατηγορούμενοί του Δημήτριος Ζαβαντίας και Βασίλειος Καρακούλιας, σε συνεργασία με αλλοδαπές στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού, χωρίς δικαίωμα, διεξήγαγαν δημόσια και σε ευρύ κύκλο προσώπων, σχετικά με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων».

Όπως αναφέρει ο κ. Πούλιος, ο Έλληνας διεθνής αμυντικός «τυγχάνων εν ενεργεία επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αν και γνώριζε, ότι η συμμετοχή στα “Παιχνίδια Στοιχημάτων Προκαθορισμένης Απόδοσης”, γίνεται μόνον μέσω της συμπλήρωσης των γνωστών εντύπων (κουπονιών) και μόνον στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, κατόπιν τηλεφωνικών συνομιλιών που είχε με τον Δημήτριο Ζαβαντία, αλλά και με γραπτά μηνύματα που απέστειλε σε αυτόν, συμμετείχε στο παράνομο στοίχημα που οι συγκατηγορούμενοί του, χωρίς δικαίωμα, διεξήγαγαν δημόσια, στοιχηματίζοντας σε στοιχηματικές εταιρείες του εσωτερικού (ΟΠΑΠ) και του εξωτερικού (πράκτορες στοιχημάτων και σε ανταλλακτήρια στοιχημάτων Betfair κλπ, αλλά και στο ασιατικό στοίχημα) και συγκεκριμένα, στοιχημάτισε στις κατωτέρω ομάδες τα εξής χρηματικά ποσά:

Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ του sdna.gr εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ