ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο προπονητής του τριφυλλιού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα στην Κυψέλη, μίλησε για το παιχνίδι, το παρελθόν το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Ανδρεόπουλος: «Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

«Μας έλειπε η ενέργεια από την αρχή. Η ομάδα είναι πάρα πολύ κουρασμένη. Τουλάχιστον δύο αθλητές μας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μου έλεγαν δεν μπορώ να βουτήξω δεν μπορώ να κινηθώ. Είναι η αλήθεια ότι η ομάδα παίζει στα κόκκινα για περίπου δύο με δυόμιση μήνες και ακριβώς επειδή χάσαμε το δεύτερο σετ μ’ αυτό τον τρόπο καταλαβαίνετε ότι μετά ήταν πολύ δύσκολο να ανακάμψει η ομάδα. Αυτό που θέλω να πω εγώ και να τονίσω είναι ότι θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την εμφάνιση του τρίτου σετ αλλά πράγματι τα φτύσαμε, έτσι όπως σας το λέω ακριβώς. Θέλουμε να μαζέψουμε 2-3 μέρες τις σωματικές μας δυνάμεις και να πάμε στη Θεσσαλονίκη υποσχόμενοι σ’ αυτόν τον κόσμο του Παναθηναϊκού», ήταν το αρχικό σχόλιο του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Σε ερώτηση για την υπέρβαση που έχει κάνει η ομάδα φέτος ο προπονητής του Παναθηναϊκού απάντησε: «Εμείς ξεκινήσαμε με στόχο να αποφύγουμε τα πλέι άουτ με ένα μπάτζετ χαμηλότερο της περσινής χρονιάς. Μετά από τους 5-6 πρώτους αγώνες της χρονιάς είδαμε ότι πραγματικά αυτό το έχουμε αποφύγει και προσαρμόσαμε τους στόχους μας και είπαμε να προσπαθήσουμε να είμαστε μέσα στην εξάδα μπορούμε να φτάσουμε μέχρι εκεί. Περνώντας το διάστημα και μετά από το ξεκίνημα του 2ου γύρου και μετά είδαμε ότι η ομάδα αποδίδει συνεχώς καλύτερα βάλαμε στόχο την τετράδα και τα καταφέραμε.

Τώρα η ομάδα πάει στη Θεσσαλονίκη και τα δίνει όλα για όλα ελπίζοντας σε θαύμα η όχι. Εμείς είχαμε πει ότι σ’ αυτό το ζευγάρι των ημιτελικών, θυμηθείτε τις δηλώσεις μου, είχα πει ότι η σειρά θα είναι πολύ μακριά. Αυτό έγινε φτάνει η σειρά στο 5ο ματς που εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει αυτό που κάνει από τις 17 Αυγούστου. Θα μπει μέσα στο γήπεδο, από τις 17 Αυγούστου μέχρι τώρα δεν έχουμε σταματήσει ούτε μια μέρα να προπονούμαστε, ούτε μια μέρα να ονειρευόμαστε και αυτό θα κάνουμε άλλη μία φορά. Θ α μπούμε στο γήπεδο, θα κάνουμε όσο πιο δυνατόν γίνεται την καλύτερη προετοιμασία και θα καταθέσουμε όλη μας την ψυχή και μετά θα δούμε το αποτέλεσμα».

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.