ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλλάζει και κερδίζει

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (15:00, Novasports2, Panathinaikos24.gr) τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή με μόνο στόχο να αλλάξει αγωνιστική συμπεριφορά και να πάρει τη νίκη.

Αλλάζει και κερδίζει

Οι πράσινοι τον τελευταίο καιρό δεν βρίσκονται και στην καλύτερη φόρμα τους. Πιο συγκεκριμένα έχασαν με 2-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και 1-0 στη Βέροια, ενώ πριν τη διακοπή λόγω Πάσχα, ήρθαν 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σήμερα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λαγού αλλά και του Τριανταφυλλόπουλου λόγω τιμωρίας. Ταυτόχρονα, δεν θα έχει στη διάθεση του σήμερα τον Χάρη Μαυρία ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 15 ημέρες λόγω του προβλήματος στη γάμπα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ούασιμ Μπούι υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει μία ακόμα ευκαιρία από τον Γιάννη Αναστασίου.

Τέλος η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Στιλ, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη, Νάνο, Μπούρμπο, Ζέκα, Δώνη, Πράνιτ, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Κλωναρίδη, Νίνη, Μπούι και Μπερίσα.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 14.161 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.