ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Το 15ο με…Βαζέχα! (Video)

Σαν σήμερα πριν από είκοσι χρόνια ο Βαζέχα σκόραρε απέναντι στην ΑΕΚ με πέναλτι και χάριζε το 15ο κύπελλο στους «πράσινους».

Το 15ο με…Βαζέχα! (Video)

Στην χρονιά εκείνη ο Παναθηναϊκός είχε αποκλείσει από την διοργάνωση του κυπέλλου τον Ολυμπιακό ενώ αντιμετώπιζε στον τελικό την ΑΕΚ που είχε τότε στο δυναμικό της  τον Δημήτρη Σαραβάκο.

Το βράδυ εκείνο στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ είχε την ευκαρία να προηγηθεί όμως ο Σαραβάκος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Αντίθετα στο 118′ της αναμέτρησης ο Κριστόφ Βαζέχα κέρδισε το  πέναλτι σκόραρε και χάρισε στον Παναθηναϊκό το 15ο κύπελλο της ιστορίας του.

Η σύνθεση του «τριφυλλιού» σ ‘εκείνο το παιχνίδι ήταν: Βάντζικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης (64′ Κολιτσιδάκης), Γ.Χ Γεωργιάδης, Καλιντζάκης, Καπουράνης, Μπορέλι, Νιόμπλιας, Βαζέχα, Μάρκος, Δώνης (73′ Αλεξούδης)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ