ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Πέτα την έξω να τελειώνουμε»

Ο Γιάννης Αναστασίου στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Πανθρακικό, έδωσε εντολή στον Νάνο να πετάξει την μπάλα έξω, φανερά εκνευρισμένος από τον διαιτητή του αγώνα.

Αναστασίου: «Πέτα την έξω να τελειώνουμε»

Ο τεχνικός των «πρασίνων» ήταν έξαλλος με τον διαιτητή Κύζα στην αναμέτρηση της Κομοτηνής και φρόντισε να το δείξει στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Ο Αναστασίου λίγο μετά το γκολ του Τζάνη που διαμόρφωσε το τελικό 2-1, έδωσε εντολή στον Νάνο ο οποίος εκείνη την στιγμή ήταν έτοιμος για την σέντρα, να πετάξει την μπάλα εκτός γηπέδου, λέγοντας χαρακτηριστικά:«Βγάλε τη μπάλα έξω, πέτα την έξω να τελειώνουμε».

Με την λήξη της αναμέτρησης ο Αναστασίου αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, ενώ πρέπει να τονίσουμε πως πριν αυτό είχε μιλήσει με τον Μανουέλ Ρόκα, τον προπονητή του Πανθρακικού για να μην υπάρξει παρεξήγηση και χαλάσουν οι μεταξύ τους σχέσεις.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.