Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Ο ΠΑΟ είναι εδώ»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός φέτος επέστρεψε δυναμικά στο Ελληνικό βόλεϊ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τελευταίο ημιτελικό: «Ο Παναθηναϊκός πάλεψε μέχρι το τρίτο-τέταρτο παιχνίδι. Σήμερα δεν παλέψαμε. Η επίθεσή μας ήταν καθοριστική, δεν τελειώναμε μπάλες με ένα μπλοκ. Το αποτέλεσμα είναι πολύ δίκαιο, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από εμάς σήμερα».

Για το τι μένει από τη σεζόν: «Αυτό που μένει είναι ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει στους ημιτελικούς, είναι δυνατός, θέλει να παραμείνει δυνατός και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την επόμενη χρονιά. Σε αυτή τη σειρά και στη διάρκεια όλης της χρονιάς οι οπαδοί μας αγκάλιασαν. Οι αγώνες μας με όλες τις άλλες ομάδες, με αποκορύφωμα το σημερινό ματς, έδειξαν πως κερδίζουμε φιλάθλους. Χαιρόμαστε όταν παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ που πήρε δίκαια την πρόκριση».

Για τους τελικούς: «Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ήταν τα φαβορί από την αρχή. Είναι πολύ δυνατές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω timing, όμως δεν πρέπει να αγνοήσουμε το ότι ο Ολυμπιακός είναι ο Πρωταθλητής των τελευταίων ετών».

Exit mobile version