ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Με τον κόσμο για τη νίκη»

Ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον κόσμο του την Τετάρτη για να πάρει τη νίκη.

Παππάς: «Με τον κόσμο για τη νίκη»

Αναλυτικά ο Νίκος Παππάς τόνισε:

Για τις ήττες στη Μόσχα και τη νίκη στο ΟΑΚΑ: «Μας πείραξε όλους ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε στη Μόσχα. Μπήκαμε δυνατά σήμερα για να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Οι 85 πόντοι που δεχθήκαμε είναι πολλοί, αλλά σήμερα λειτούργησε η επίθεσή μας. Ήμασταν και λίγο τυχεροί, κάτι που χρειάζεσαι απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Σήμερα ήμασταν πιο εύστοχοι και πήραμε το ματς».

Για το αν αισθάνθηκαν όταν πήραν διαφορά πως είχε τελειώσει το ματς: «Με αυτές τις ομάδες δεν επαναπαύεσαι ποτέ. Η ΤΣΣΚΑ έχει παίκτες με τρομερό ταλέντο και απίστευτες ικανότητες. Δεν έπρεπε να χαλαρώσουμε ούτε δευτερόλεπτο».

Για τη συνέχεια: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη, όμως όπως είπα και πριν η ΤΣΣΚΑ έχει απίστευτο ταλέντο. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος 100% μπορεί να διασυρθείς. Γιατί κακά τα ψέματα στη Μόσχα διασυρθήκαμε».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 42.612 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο: «Περιμένουμε τον κόσμο να μας δώσει ξανά ώθηση για να πάρουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.