ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Να πέσουν κορμιά»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι για να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός πρέπει να πέσουν κορμιά.

Γιάνκοβιτς: «Να πέσουν κορμιά»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είδαμε στο βίντεο ότι παρά το ότι καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία νίκη κάναμε πάρα πολλά λάθη τακτικής. Ο προπονητής μας ζήτησε να μην επαναλάβουμε αυτά τα λάθη. Για παράδειγμα είναι ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε 32 πόντους σε ένα δεκάλεπτο, όπως έγινε στο τέταρτο.

Η ΤΣΣΚΑ είναι μια εξαιρετική ομάδα και ένα ακόμα στοιχείο το οποίο θα πρέπει να προσέξουμε είναι το τρανζίσιον. Δεχθήκαμε περίπου 20 εύκολους πόντους στο ματς της Δευτέρας και αυτό δεν ήταν καθόλου καλό για εμάς.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναέχουμε αυτά τα ποσοστά που είχαμε στο τρίτο ματς. Ήταν εξωπραγματικά. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να έχουμε κι άλλες λύσεις, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε προβλήματα στους αντιπάλους μας. Επίσης θα πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα στην άμυνα. Θα πρέπει να πέσουν… κορμιά.

Ο κόσμος μας βοήθησε και πάλι πάρα πολύ και αύριο περιμένουμε να είναι ακόμα περισσότεροι δίπλα μας για να μπορέσουμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.