ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Όχι στον ποδοσφαιρικό μεσαίωνα»

Δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου σχετικά με το ενδεχόμενο αποκλεισμού από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ.

«Όχι στον ποδοσφαιρικό μεσαίωνα»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζει πως το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή και προσθέτει πως: «Στόχος μας είναι ένα καθαρό και εμπορικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο ΚΑΙ στην Ελλάδα, κάτι το οποίο είμαι βέβαιος πως επιζητούν τόσο η Πολιτεία όσο και η FIFA – UEFA. Θα εξακολουθήσω, αναλαμβάνοντας ουσιαστικές δράσεις, να συμβάλλω προς αυτή την κατεύθυνση καθώς θεωρώ ότι ο αποκλεισμός όλων των συλλόγων από την Ευρώπη δεν συνιστά λύση αλλά καταστροφή».

Αναλυτικά

«Το σημερινό τελεσίγραφο που απέστειλε στην ΕΠΟ η FIFA – UEFA αποδεικνύει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, σε ένα αδιέξοδο.

Το 2012 ανέλαβα την πρωτοβουλία να συνδράμω στη διάσωση του Παναθηναϊκού από την βαθύτατη κρίση γνωρίζοντας ότι για να επιτευχθεί αυτό θα χρειαστεί τόσο η οικονομική του εξυγίανση όσο και η κάθαρση του χώρου από την διαφθορά.  Τα παραπάνω συνεχίζουν να είναι προτεραιότητά μου.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.638 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στόχος μας είναι ένα καθαρό και εμπορικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο ΚΑΙ στην Ελλάδα, κάτι το οποίο είμαι βέβαιος πως επιζητούν τόσο η Πολιτεία όσο και η FIFA – UEFA. Θα εξακολουθήσω, αναλαμβάνοντας ουσιαστικές δράσεις, να συμβάλλω προς αυτή την κατεύθυνση καθώς θεωρώ ότι ο αποκλεισμός όλων των συλλόγων από την Ευρώπη δεν συνιστά λύση αλλά καταστροφή. Μια τέτοια απόφαση θα πλήξει ακόμη περισσότερο το ήδη τραυματισμένο άθλημα που όλοι αγαπάμε, θα αποβάλει όσα καλά του έχουν απομείνει, θα επιφέρει εν ολίγοις ποδοσφαιρικό μεσαίωνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.