Ποδόσφαιρο

Μαρτυρίες – σοκ για το Ολυμπιακός – Βέροια 3-0!

Απίθανα πράγματα έχουν συμβεί στο πολυσυζητημένο παιχνίδι Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 (6/1/13). Διαβάστε πώς ο ανακριτής διαφθοράς έφτασε στο συμπέρασμα ότι το ματς ήταν «στημένο»!

εγονότα που δεν μπορεί να συλλάβει ο νους συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Όπως αποκαλύπτει το SDNA, πριν από λίγες ημέρες και μετά από σχετική καταγγελία που διερεύνησε, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, κάλεσε στο γραφείο του τον προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον ποδοσφαιριστή Νίκο Γεωργέα, οι οποίοι κατέθεσαν ενόρκως ότι στο ημίχρονο του αγώναΟλυμπιακός – Βέροια 3-0 της 6ης Ιανουαρίου του 2013, τους ζητήθηκε να χάσουν και μάλιστα με το τελικό σκορ να είναι over (να επιτευχθούν συνολικά τρία γκολ και πάνω)! Αναλυτικά…

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, ο οποίος τρέχει την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και κάνει εξαιρετική δουλειά χωρίς να αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, διερεύνησε καταγγελία που δέχθηκε, σύμφωνα με την οποία το παιχνίδι Ολυμπιακός Βέροια 3-0 (6/1/1/3 στο «Καραϊσκάκη») ήταν «ύποπτο» για χειραγώγηση. Πιο συγκεκριμένα, η καταγγελία που δέχθηκε, ανέφερε πως ο γενικός αρχηγός της Βέροιας, Γιώργος Λαναρής, μπήκε στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκη» στο ημίχρονο του αγώνα, με το αποτέλεσμα μέχρι τότε να είναι 0-0, και έδωσε εντολή σε παίκτες και τεχνική ηγεσία να χάσουν το παιχνίδι και μάλιστα με τελικό σκορ over!

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του sdna.gr

Exit mobile version