ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αν αποκλειστούν οι ομάδες, θα νικήσουν οι εγκληματίες»

Για την «εγκληματική οργάνωση», τον κίνδυνο αποκλεισμού από την Ευρώπη και τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος στο ραδιόφωνο του BBC.

«Αν αποκλειστούν οι ομάδες, θα νικήσουν οι εγκληματίες»

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ο μόνος δρόμος για να πάμε μπροστά είναι αυτός του συμβιβασμού. Τόσο η UEFA, όσο και η FIFA να καθίσουν κάτω να μιλήσουν και να λύσουν το θέμα. Πολλά μέλη της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατηγορούνται για εγκληματικές δραστηριότητες. Προφανώς και υπάρχει πρόβλημα. Είναι ντροπιαστική αυτή η κατάσταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την σοβαρότητα της κατάστασης: «Η εντύπωσή μας είναι οτι πρόκειται για μία σοβαρή κατάσταση. Όλοι προτιμούν να σπρώξουν στα σκουπίδια κάτω από το… χαλάκι αντί να λύσουν το θέμα. Προσποιούνταν ότι όλα ήταν καλά, ενώ γίνονταν πολλά πράγματα».

Για το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να προκύψει: «Η απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το Champions League και το Europa League, αλλά και ο αποκλεισμός των Εθνικών ομάδων. Κάτι τέτοιο όμως θα ήταν καταστροφικό. Νομίζω ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όσοι θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους χωρίς να ακολουθούν τους νόμους θα είναι οι νικητές».

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.