ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε»

Ο Λουκ Στιλ σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος και πήρε τη νίκη και τους 3 βαθμούς απέναντι στην Ξάνθη.

Στιλ: «Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουκ Στιλ:

Για το ματς:

«Είμαι χαρούμενος με τη νίκη. Θεωρώ ότι δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, όμως ήταν σημαντικό στο δεύτερο ημίχρονο να παραμείνουμε επαγγελματίες μέσα στο γήπεδο, να είμαστε υπομονετικοί και καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη που τη δικαιούμαστε απόλυτα».

Για τις αποδοκιμασίες:

«Είναι αλήθεια ότι στο πρώτο ημίχρονο απογοητεύσαμε τους οπαδούς μας με την εμφάνιση που κάναμε γι’ αυτό και υπήρξαν οι αποδοκιμασίες, όμως ήταν σημαντικό που στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε.

Η εικόνα μας αυτή στο δεύτερο μέρος, έδειξε και τον χαρακτήρα της ομάδας και παλέψαμε για να πάρουμε τους βαθμούς. Ξέρουμε όμως ότι πρέπει να εμφανιζόμαστε πολύ καλύτεροι απ’ ότι το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.