ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βλέπει Ελάντερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σουηδία, ο Παναθηναϊκός συζητά για την απόκτηση του στόπερ της Μάλμε, Φίλιπ Ελάντερ!

Βλέπει Ελάντερ!

Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να τηρούν σιγή ιχθύος στα μεταγραφικά, μέχρι να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά οι εξελίξεις τρέχουν και ο σχεδιασμός προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Οι στόχοι, σε ό, τι αφορά τις θέσεις, είναι δεδομένοι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» είναι σε συζητήσεις για τον Φιλίπ Ελάντερ της Μάλμε! Πρόκειται για τον βασικό κεντρικό αμυντικό της σουηδικής ομάδας, ο οποίος είναι ανάμεσα σε τρεις περιπτώσεις που έχουν στη λίστα τους οι άνθρωποι της ομάδας για το κέντρο της άμυνας!

Ο 22χρονος πανύψηλος (1,92) στόπερ της Μάλμε έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2015, αλλά η μεταγραφή του το καλοκαίρι μπορεί να γίνει, με ένα μικρότερο ποσό που θα γινόταν υπό άλλες συνθήκες. Πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση, καθώς είναι ένας παίκτης με στοιχεία τα οποία θέλει το «τριφύλλι» και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις. Ο αριστεροπόδαρος στόπερ έχει αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ (και στα 10 φετινά ματς της ομάδας του), γεγονός που του δίνει πόντους και φυσικά τον «ωριμάζει» ποδοσφαιρικά.

Από το 2011, με τη Μάλμε έχει συνολικά 63 συμμετοχές και έχει σκοράρει δυο φορές. Εχει περάσει από τις Εθνικές Σουηδίας under 17, under 19 και under 21. Το 2014 ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Διονύσης Δεσύλλας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.