ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάρια για Ρούντιτς

Σκάουτερ από την Ελλάδα θα παρακολουθήσουν τον Μίλαν Ρούντιτς στον τελικό Κυπέλλου Σλοβακίας και πιθανολογείται ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Σενάρια για Ρούντιτς

Φήμες θέλουν το «τριφύλλι» να παρακολουθεί τον Μίλαν Ρούντιτς για να καλύψει μια θέση στο κέντρο της άμυνας. Πρόκειται για 23χρονο ύψους 1,88 αριστεροπόδαρο στόπερ, στοιχεία δηλαδή που ψάχνει ο Παναθηναϊκός.

Ο Σέρβος αγωνίζεται στην Τρέντσιν, όπου προπονητής του είναι ο Τσου Λα Λινγκ (είχε παίξει στον ΠΑΟ τη διετία 1982-1984) και ο ίδιος είπε πως σκάουτερ από την Ελλάδα θα τον παρακολουθήσει απόψε στον τελικό Κυπέλλου Σλοβακίας με τη Σενίκα. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Ο Ρούντιτς μετρά φέτος 22 συμμετοχές (4 στο Europa League) με τη δευτεραθλήτρια Σλοβακίας. Άρχισε την καριέρα του από την Κολουμπάρα στην πατρίδα του, ενώ μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την κροατική Ίντερ Ζάπρεζιτς μετακόμισε το 2013 στη Σλοβακία. Είναι μια φορά διεθνής με την εθνική ομάδα Ελπίδων της Σερβίας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.