ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόταση για Αμπέντ

Πρόταση για τον Αμπέντ φαίνεται να έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός στην Νιούκαστλ περιμένοντας την απάντηση μέχρι τέλος του μήνα.

Πρόταση για Αμπέντ

Ο Μεχντί Αμπέντ από τότε που έχει φύγει δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρει τους πράσινους. Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πράσινη» ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση 300 χιλιάδων ευρώ με την ομάδα να είναι διατεθειμένη να το συζητήσει μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Αγγλικής ομάδας.

Οι «καρακάξες» έχασαν για όγδοο σερί ματς στην Premier League και πλέον βρίσκονται δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τον διεθνή άσο να παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι τόσο ο Τάκης Φύσσας όσο και ο Λεωνίδας Βόκολος  έχουν καταστήσει ξεκάθαρο στους ανθρώπους της Νιουκάστλ ότι θα περιμένουν την απάντηση τους μέχρι το τέλος του Μαΐου. Σε περίπτωση που η απάντηση δεν είναι θετική οι πράσινοι θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.