ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράσινος ο Λουντ! (video)

Τη δεύτερη του μεταγραφή «έκλεισε» ο Παναθηναϊκός, αποκτώντας τον Φινλανδό χαφ, Ρόμπιν Λουντ! Εξαιρετικές επιδόσεις από τον 22χρονο αριστεροπόδαρο μέσο!

Πράσινος ο Λουντ! (video)

Τον ένας από τους δυο μέσους που ήθελε έκλεισε ο Παναθηναϊκός, αποκτώντας τον αριστεροπόδαρο χαφ, τον Φινλανδό, Ρομπιν Λουντ! Ετσι, μετά τον Νίκο Καλτσά, οι «πράσινοι» πραγματοποιούν τη δεύτερη τους μεταγραφή, ενόψει της νέας σεζόν, με τον 22χρονο να ενισχύει το ρόστερ του «τριφυλλιού» και τη μεσαία γραμμή του. Πρόκειται για έναν box to box μέσο, με τις συστάσεις που τον συνοδεύουν να είναι εξαιρετικές.

Αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Φιλανδίας, Ελσίνκι. Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία μαζί της και παρά το γεγονός ότι ο Λουντ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015, οι «πράσινοι» θα καταβάλλουν ένα μικρό ποσό και θα τον κάνουν δικό τους.

Επιλογή του Βόκολου

Πρόκειται για μια επιλογή του Λεωνίδα Βόκολου. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» παρακολούθησε τον ποδοσφαιριστή και έπειτα από συζητήσεις με τους Τάκη Φύσσα και Γιάννη Αναστασίου, αποφασίστηκε να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.804 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ερχόμενη Τετάρτη, ο Λούντ θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Μετά τις 25 Μαϊου θα έρθει στη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση.

 Εντυπωσιακές επιδόσεις

Αυτή τη στιγμή ο Λουντ αποτελεί το next big thing του φιλανδικού ποδοσφαίρου. Την προηγούμενη σεζόν αναδείχθηκε καλύτερος μέσος του πρωταθλήματος και καλύτερος ποδοσφαιριστής κάτω των 21, ενώ ήταν βασικός με την ομάδα του.

Ηταν βασικός, επίσης, με την Εθνική Ελπίδων, ενώ από τον Ιανουάριο κλήθηκε στην Εθνική ανδρών, έχοντας, μάλιστα, δυο συμμετοχές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.