ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θέλει Παναθηναϊκό ο Αμπέντ»

Ο μάνατζερ του Μεχντί Αμπέντ, Τζαμέλ Μπουκίρ, σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο πελάτης του θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό.

«Θέλει Παναθηναϊκό ο Αμπέντ»

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 300.000 ευρώ στην Νιούκαστλ για τον Αμπέντ και σύντομα αναμένεται να πάρει θετική ή αρνητική απάντηση από την Αγγλική ομάδα. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Μεχντί Αμπέντ επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του στην εφημερίδα «Goal».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζαμέλ Μπουκίρ:

«Αυτήν τη στιγμή πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει. Η Νιουκάστλ έχει επικεντρωθεί στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην Premier League, όμως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος το θέμα θα μπει στην τελική του ευθεία. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως ο Μεχντί θέλει να γυρίσει και να παίξει στον Παναθηναϊκό. Πουθενά αλλού. Κι αυτό μιλάει από μόνο του»

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.914 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.