ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Και τώρα πλέι οφ»

Ο Νίκος Καρέλης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και όπως είπε στις δηλώσεις του η ομάδα είναι έτοιμη για τα πλέι οφ.

Καρέλης: «Και τώρα πλέι οφ»

Ο άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για τα παιχνίδια των πλέι οφ που ακολουθούν και τόνισε πως η ομάδα θα δείξει μέσα στο γήπεδο αν είναι ή όχι το φαβορί, καθώς έχει μάθει να «μιλάει» με τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτό το βραβείο αξίζει σε όλα τα παιδιά. Όλοι μαζί πήραμε την νίκη και όλοι μαζί κάναμε μία καλή εμφάνιση. Αξίζαμε τους τρεις πόντους και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πάντα κοιτάμε να πετυχαίνουμε περισσότερα πράγματα.

Τώρα θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια των πλέι οφ. Δεν θέλω να πω αν είμαστε το φαβορί ή όχι, καθώς έχουμε μάθει να μιλάμε μέσα στο γήπεδο με την απόδοση μας. Αγώνα με τον αγώνα και θα δούμε τι έχουμε πετύχει».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως είναι μία καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα και αυτό φάνηκε στα δύο ματς του πρωταθλήματος όπου τον κερδίσαμε. Αυτό όμως δεν λέει κάτι από μόνο του. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά στα πλέι οφ υπάρχουν και άλλες δύο ομάδες. Εμείς θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.