ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σενάρια για Τζόνσον! (vids)

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο ΤζαΧουάν Τζόνσον της Μπεσίκτας είναι στην κορυφή της λίστας για να αντικαταστήσει τον Τζέιμς Γκιστ, μετά το ναυάγιο με τον Μάρτιν.

Σενάρια για Τζόνσον! (vids)

Από τη στιγμή που χάλασε η διαφαινόμενη μεταγραφή του 37χρονου NBAερ, όταν ο ίδιος ζήτησε χρόνο… που δεν υπάρχει, οι “πράσινοι” στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις πάουερ φόργουορντ, και η νύχτα προμηνύεται… μεγάλη! Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο παίκτης που είναι στην κορυφή της λίστας για τον εξάστερο είναι ο ΤζαΧουάν Τζόνσον της Μπεσίκτας.

O 26χρονος Αμερικανός έχει ύψος 2,08 και αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα από το 2014, ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στους Μπόστον Σέλτικς. Είναι απόφοιτος του Franklin Central Indianapolis.

Ο Τζόνσον αγωνίζεται στην Μπεσίκτας, κάνοντας ντεμπούτο με την Τουρκική ομάδα στις 11 Οκτωβρίου, απέναντι στη Νταρουσάφακα, τελειώνοντας το παιχνίδι με 26 πόντους!, επτά ριμπάουντ και ένα κλέψιμο, δείχνοντας από την αρχή, αν μη τι άλλο το ταλέντο του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έκτοτε, αποτέλεσε τον βασικό πάουερ φόργουορντ των Τούρκων, κάνοντας πολλά καλά παιχνίδια

, έχοντας στο ενεργητικό του πολλούς πόντους και αρκετά ριμπάουντ, καθώς είναι ένας physical παίκτης, αλτικός με ενέργεια και θυμίζει αρκετά στο προφίλ του Τζέιμς Γκιστ.

Ο Αμερικάνος έγινε ντραφτ το 2011 από τους Νετς (Ν.27), έγινε άμεσως ανταλλαγή πηγαίνοντας στην Βοστόνη  και τους Σέλτικς. Στους «πράσινους» της Βοστώνης δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής μέσα στη σεζόν και μοιραία μετά το πέρας αυτής, μετακόμισε στο Χιούστον και τους Ρόκετς.

Ούτε στο Χιούστον βρήκε… χρόνο και κατέληξε στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA (D-League), παίζοντας μέχρι και το 2013 σε 4 ομάδες.

Ιταλία ο επόμενος σταθμός του

Τον Αύγουστο του 2013 υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στην γηραιά ήπειρο, με την Ιταλική Πιστόια, να είναι ο προορισμός του. Βοήθησε την ομάδα του να μπει στην οκτάδα και κατ’ επέκταση στα πλέι οφ, όπου αποκλείστηκε από την Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο οι εμφανίσεις του ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακές.

Σε 30 ματς με την φανέλα της Πιστόια, είχε 14,5 πόντους μέσο όρο, 1,5 μπλοκ, 66,7& στις βολές, 47% στα δίποντα, ενώ ξεκίνησε σε όλα τα ματς βασικός.

Οι καλές του εμφανίσεις τον έφεραν στην Τουρκία και στην Μπεσίκτας, όπου αγωνίζεται μέχρι στιγμής, συνεχίζοντας σε… υψηλούς ρυθμούς πτήσεων, γεγονός που φέρεται να έχει προκαλέσει και τον ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα γράφουν οι Τούρκοι. Σε κάθε περίπτωση, η βραδιά για τον Παναθηναϊκό θα είναι μεγάλη… καθώς εκπνέει αύριο η διορία, βάσει της οποίας θα πρέπει να δηλωθεί όποιος παίκτης έρθει. Δεδομένο θεωρείται (εκτός του Κούπερ), πως οι “πράσινοι” θα πάρουν “τεσσάρι”, για να καλύψουν το κενό του Τζέιμς Γκιστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.