ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Oι Ελληνίδες της B’ Εθνικής που διεκδικούν άνοδο στη Super League

Ό,τι τους λείπει σε κυριλοσύνη, το αναπληρώνουν σε φυσικά προσόντα. Τόσο φυσικά (ακόμη και όταν είναι πλαστικά) και τόσο φαντασμαγορικά που αξίζουν να ανέβουν κατηγορία.

Oι Ελληνίδες της B' Εθνικής που διεκδικούν άνοδο στη Super League

Υπάρχουν Ελληνίδες ευρείας κοινής αποδοχής, όπως π.χ. Η Δούκισσα Νομικού (ναι, ναι, με κεφαλαίο). Κανείς δεν πρόκειται να σε κοιτάξει σαν τρελό αν πεις ότι σου αρέσει η Δούκισσα. Ή η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. ‘H η Tζένη Θεωνά. Ή η Παναγιώτα Βλαντή. Ωστόσο θυμάμαι χαρακτηριστικά, την εποχή που ξεκίνησα να δουλεύω στα περιοδικά, τον εκδότη να επιμένει ότι έχω κακό γούστο επειδή του έλεγα πόσο μου αρέσει ηΦαίη Ξυλά την εποχή του Λουκουμάδες με Μέλι. Ή, αργότερα, στο επόμενο αντρικό μου περιοδικό, να τρώω ‘κράξιμο’ εξαιτίας της προτίμησής μου στην Φαίη Σκορδά την εποχή που προκαλούσε εγκεφαλικά με τα σορτσάκια της στο TV Mακεδονία.

Ή, λίγο πριν βαρέσουν μπιέλα τα περιοδικά συνολικά, να ‘καβγαδίζω’ εξαιτίας της Έλενας Παπαβασιλείου. Εγώ επέμενα ότι έχει τρελή γκέλα στο αντρικό φύλο και ότι είναι παράνοια να μην την βάλουμε εξώφυλλο (ιδανικά κάθε μήνα). Και εκείνος, ο εκδότης, να μου φωνάζει στη μούρη ότι είναι Βου (όχι ΒΠ, το άλλο βου). Εννοώντας μη woman friendly. Έκανε λάθος. Άσε που, με βάσει το κριτήριο αυτό, εκείνες δηλαδή οι γυναίκες που είναι τόσο in your face σέξι ώστε δύσκολα τις συμπαθούν οι υπόλοιπες γυναίκες, στο άρθρο αυτό θα έπρεπε να συμπεριλάβουμε τις μισές υποψήφιες του περσινού ONEWOMAN.

Συγκεκριμένα την τρίτη στην κατάταξη Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την 14η Όλγα Φαρμάκη, την 15η Χριστίνα Μουστάκα (μην κοιτάς πόσο την αποθεώνουμε εμείς, δες τι λέει για εκείνη η κοπέλα σου), την 18η Τζούλια Νόβα, την 20η Ρία Αντωνίου, την 26η Χριστίνα Στεφανίδη, την 38η Κατερίνα Στικούδη, την 41η Χριστίνα Κολέτσα, την Νο 70 Νταιάνα Ιγροπούλου και άλλες πολλές.

vita_620_koletsa

Δεν είναι τυχαίο που η παραπάνω φωτό είναι της Χριστίνας. Αποτελεί, κατ’εμέ, χαρακτηριστικό παράδειγμα γυναίκας που θα έπρεπε να παίζει στην Super League της αντρικής εκτίμησης. Να είναι δηλαδή ΔΝ αποδοχής (Δούκισσας Νομικού τύπου δηλαδή). Διαθέτει το σώμα. Και διαθέτει και το μυαλό.

Αλλά ας πάμε στο θέμα μας γιατί αρκετά μιλήσαμε για κορίτσια που δεν είναι με τίποτα “βήτα” Εθνική. Πάμε σε αυτές που είναι και ζητάνε την άνοδο.

Τα δυνατά χαρτιά για άνοδο

Ξεκινάμε λοιπόν την λίστα μας με την αναγκαία ειδική αναφορά στο No11 της κατάταξης του Onewoman, την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Όχι, δεν είναι ‘παρεξηγημένη’. Παίζει στην κατηγορία ‘ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο και ανεβάζω φωτό στο instagram’ που της αρμόζει.

vita_620_alexandraki

Μαζί με καλές της φίλες όπως η Άννα Διαμαντοπούλου (ένα κορίτσι για το οποίο δεν έχω άποψη γιατί ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με σωστές συνθήκες και να πάρει τα εξώφυλλα που της ‘ανήκουν’).

vita_620_diamantopoulou

Ωστόσο αυτό συμβαίνει, το ότι δεν βρίσκεται η Αλεξανδράκη στην Super League, επειδή εκείνη το επέλεξε και όχι επειδή δεν διαθέτει τα προσόντα. Είναι σημαντικό να γίνει αυτή η διάκριση. Ότι δηλαδή η Δήμητρα θα μπορούσε να είναι, αν το ήθελε, κανονικό μοντέλο. Βέβαια, ποτέ δεν είναι αργά. Στην τελική, αν και εκείνη της κλήρωνε καλός manager που θα την βοηθούσε να κάνει καριέρα στην Ιταλία, όπως η Ρία Αντωνίου, θα δικαιούταν αυτόματη αναβάθμιση. Ή αν, όπως η συμπαίκτριά της στο Next Top Model, Ντένια Αγαλιάνου, είχε την περιπέτεια μέσα της και κατέληγε να είναι -όπως εκείνη- πρωταγωνίστρια σε δημοφιλή μεξικάνικη σαπουνόπερα.

vita_620_denia

Περισσότερα στο oneman.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ