ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Η συμμαχία του τριφυλλιού (pics, vids)

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι η ψυχή του Παναθηναϊκού, καθώς από το 2012 και μετά, με μπροστάρη τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και τα μέλη της, οδηγεί το «τριφύλλι» στη νέα εποχή.

Η συμμαχία του τριφυλλιού (pics, vids)

Το panathinaikos24.gr, βρέθηκε σε μία από τις ξεναγήσεις της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, προς τα μέλη της στη Λεωφόρο, καταγράφοντας από κοντά, την επαφή που επιδιώκει η Συμμαχία ανάμεσα στον κόσμο και την ομάδα.

panathinaikos24.gr-Παναθηναϊκή Συμμαχία

Το χρονικό της Παναθηναϊκής Συμμαχίας

Ήταν 3 Μαΐου του 2012, όταν ο Γιάννης Αλαφούζος, υποστηριζόμενος από πολλούς φίλους της ομάδας, ίδρυσε το σωματείο φίλων του Παναθηναϊκού, «Παναθηναϊκή Συμμαχία», θέλοντας να εκφράσει την απλή, άμεση και ειλικρινή βούληση των εκατομμυρίων φίλων του Παναθηναϊκού, καλώντας τους, να αναλάβουν τις τύχες, του μεγαλύτερου σωματείου στην Ελλάδα. Απώτερος και μοναδικός στόχος… η επιστροφή του Παναθηναϊκού καταρχήν στην κορυφή της Ελλάδας και μετέπειτα στην ελίτ της Ευρώπης. Κοινός παρανομαστής, σε όλο αυτό το πρότζεκτ, η αγάπη για τον Παναθηναϊκό.

Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι!
Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι! 446 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ιδρυτική διακήρυξη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας

Το panathinaikos24.gr βρέθηκε στη Λεωφόρο, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καταγράφοντας από κοντά την ξενάγηση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στα μέλη της. Ο υπεύθυνος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας εκ μέρους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Θάνος Χονδροδήμος, τον οποίο, το panathinaikos24.gr, ευχαριστεί θερμά, για την συμβολή του, καλωσόρισε τους φίλους του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Η είσοδος των μελών στο ιστορικό “Απόστολος Νικολαΐδης”

https:/ www

.youtube.com/watch?v=Dojq2-jS2TA

Τα μέλη της Συμμαχίας, πατούν το ένδοξο χορτάρι της Λεωφόρου, με την ξενάγηση να έχει ξεκινήσει. Παναθηναϊκές συζητήσεις… φωτογραφίες, βίντεο

, οι φίλοι του Παναθηναϊκού, απολαμβάνουν κάθε λεπτό της περιήγησης τους στη Λεωφόρο.
1245135

https:/ www

.youtube.com/watch?v=YaldL7mYJNM

Κουβέντα και… πληροφόρηση για τη… νέα Λεωφόρο

1245187

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία προσφέρει ουσιαστικά 

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία προσφέρει πολλά προνόμια και δώρα στα μέλη της. Τα κίνητρα του να γραφτεί κανείς στη Συμμαχία, είναι αν μη τι άλλο άκρως ενδιαφέροντα.

Προτεραιότητα στα εισιτήρια, εκπτώσεις σε είδη ιματισμού και όχι μόνο της ομάδας, σημαντικές εκπτώσεις σε όλα τα είδη που προσφέρονται από τους χορηγούς της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ξενάγηση στο γήπεδο του «τριφυλλιού» και επαφή με την ομάδα, τα σημαντικότερα από αυτά.

Και όλα αυτά, με μόνο 4 ευρώ μηνιαίως… με την Συμμαχία να επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις λίαν συντόμως…

Παναθηναϊκή Συμμαχία και… Θύρα 13

Η βόλτα συνεχίζεται με επόμενη στάση… την Θύρα 13. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού φωτογραφίζονται και τραβούν βίντεο μπροστά από την ιστορική Θύρα 13, την ψυχή του Παναθηναϊκού.

1245182

Η είσοδος στα αποδυτήρια της ομάδας

Φεύγοντας από το γήπεδο, η ξενάγηση συνεχίζεται στα αποδυτήρια της ομάδας. Ο ενθουσιασμός και η προσμονή όλων έκδηλη…

Οι τοίχοι ντυμένοι με τους αστέρες του παρελθόντος και του παρόντος… συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των φίλων του Παναθηναϊκού, τα φλας παίρνουν φωτιά…

1245146

Η αποστολή του Παναθηναϊκού φτάνει στη Λεωφόρο και άπαντες ετοιμάζονται να φωτογραφηθούν με τους παίκτες, λίγο πριν μπουν στα αποδυτήρια για να ετοιμαστούν για το ματς.

Ο λόγος στα μέλη…

Το panathinaikos24.gr, προσέγγισε δύο μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, δίνοντας τους βήμα, να σχολιάσουν το εγχείρημα αυτό, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα προς όλους τους φίλους της ομάδας, ούτως ώστε να γραφτούν όλο και περισσότεροι, καθώς, η Παναθηναϊκή Συμμαχία, αποτελεί τον βασικό τροφοδότη του τμήματος και άπαντες πρέπει να το στηρίξουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.